Saturday, February 19, 2011

Kau Tiada Peganti

Salam...
pejam celik pjam celik tk sngka kan kite sume dh mnigglakn bumi spintar hmpir 1 thn stgah,,,,ak bersame zaid alep terpk nk wat blog ney dgn hasrat bahawa perlu kami luahkan perlu utk ak ekspresikan perasaan teprndam dihat ini bahawa sukarnyer nk carik ganti mcm korng,,,siyess,,

            dalam mnggu ney jer byk kali pintu ak teketuk terigtk kerinduan di speintar,,,actually bukan ak rndu spintar sgt ,,,tp ak rndu rakan2 PHALANX yg bagi ak u all guyz are the special one,,,.satu persoaalan yg ak nk korang pk jap jer??dlm mase sthun stgh ney kan ad tk kwn yg korang rpt gler dulu kt sekola tp skrang korng dh mcm hmpir kurng sgt2 cntct....ak yakin sume akn jawab YA...even maybe kite still rapat dgn dye tp korng mmng tk leh nk deny bahawa keakraban itu ad slightly decrease tatkala mungkin akan kerana faktor jauh tmpat blajar,hilang nombor,dan sbgainyer,,,,ini baru sthun stgh bhai,,,,cube pk lebuh skit bagaimana dgn 10 thn akn dtg 15 thn akn dtg,,,,,ianye akn mnurun...
      
         SEBAB:masa adalah musuh kite,,,,mcm mknn la even kite suke gler pon mknn tu lme lme akn rse muak,,,dan mesti kita nk try smthng yg baru,,,,mcm tu kwn dulu mungkin bershbt rapat tp bile kite dh ke tmpt baru kt situ kite dpt kwn baru,,,dh strt rapat dgn yag baru,,,,(ak tk ckp bnda ney salah ok),,bnda ney bgoz,,,,,namun ap yg ak nk buktikn ak tkot sgt2 satu hari nnti biler jmpe ad barrier antara kita dll,,,,,
      
         INTEC;ak percaye ad juga segelintir juga hadapi bnda sme mcm ktrang,,,fine kwn baru,,,,nk ket lme dh lme gak ,,,hampir sthun berkwn,,,namun maseh tercari insan yg leh lawak mcm faizuddin,tercari org cam kamal suara persis FT +cmrlang dan byk ag ragam phalanx yg ak carik kt intec tp tk jmpe,,,suem tnggl kngan,,,dan satu pintaku pada sume,,,shabat kite bershbat kerana allah,,,dan yakinlah allah akan pertemukn kite sume kt syurga NYA..


 till then~salam:)

10 comments:

zayed said...

terlalu banyak typo n shortform (yg x jadi coz typo)... tp aku nampak point ko...

Anonymous said...

ko pahal??typo giler...=.=

MiztER MURTphalanx! said...

haha,Baru nk smbang psal typo,dah dua org comment da..

Aufa sgt merindui korg semua.. Dengarlah phalanx!

zayed said...

tajuk pon dah typo... PEGANTI ke PENGGANTI?

peyuz said...

aufa,lepas ni jangan la pakai shortform. tak sedap lah nak baca. hahahha. aufa hebat

Anonymous said...

yup! utk mencari pengganti seperti yang dulu bukan suatu yang mudah atau lebih ditakrifkan sebagai MUSTAHIL..*sabor je la

hilmi said...

pengat

.m.u.h.a.m.a.d.n.a.j.m.u.d.d.i.n. said...

xpe...aku paham...kau biasa ngn tulisan belit2...rumi susa sket..haha...hai aufa

Anonymous said...

walaupon auda typo, aku dpt grab (faizzuddin) la ape point dia kt situ..

Anonymous said...

*aufa
tengok, aku pon typo gak cam aufa..